Професорка Ганна Токмань як член журі долучилася до проведення фінального етапу конкурсу «Учитель року – 2024» в номінації «Українська мова і література»

Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання > Професорка Ганна Токмань як член журі долучилася до проведення фінального етапу конкурсу «Учитель року – 2024» в номінації «Українська мова і література»

З 11 по 17 травня 2024 року учитель-методист, доктор педагогічних наук, кандидат філологічних наук, професорка кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ганна Токмань, як член журі, взяла участь у проведенні фінального етапу конкурсу «Учитель року – 2024».

За повідомленням пресцентру кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання, Ганна Леонідівна визначала кращих в номінації «Українська мова і література». Фінальний етап конкурсу відбувався у Львові, а у програму заходу, поза усім іншим, входили екскурсії містом й відвідування тамтешніх музеїв.

У ході фіналу найкращі вчителі з усієї України проводили майстерки й уроки, на яких демонстрували свої педагогічні таланти й ділилися досвідом. Почесне перше місце посіла вчителька української мови та літератури Радивилівського ліцею № 1, що на Рівненщині Тетяна Ксьонзик.

 Слід зазначити, що учора ми розповідали про те, що її колега з факультету природничої освіти, доцент Володимир Носаченко увійшов до складу журі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» в номінації «Географія».

 

Пресцентр кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання