Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання > Викладачка Ольга Куліш провела профорієнтайні зустрічі на Житомирщині – у Коростені та Горщику

Викладачка кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання Ольга Куліш провела профорієнтаційну роботу з учнями Коростенського міського ліцею №5 та Горщиківського ліцею Горщиківської сільської ради.

У зв’язку з початком основної сесії Національного мультипредметного тесту для майбутніх абітурієнтів особливо актуально постає питання майбутнього вступу. Тому викладачка ФУІФ представила учням цікаві презентації та факти про альма-матер. Також з ними можна було ознайомитись на буклетах або за QR-кодами.

У сукупності усе це виправдало профорієнтаційну мету зустрічей з учнями в Коростені та Горщику. Абітурієнти задавали спікерці цікаві питання та отримали контактні дані для подальшої підтримки та подальших запитів.

«Нам приємно, що до нас завітали гості з УГСП і впевнені, що в наших учнів зʼявилось бажання вступити на навчання саме до Університету Григорія Сковороди в Переяславі», – зазначає директор Горщиківського ліцею Горщиківської сільської ради Олег Тиць.

Нагадаємо, учні Гулянецького ліцею Ушомирської сільської ради теж розглядають перспективу вступу до Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

 

Пресцентр кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання