Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання > Випускниця факультету Катерина Шевченко видала власний підручник з англійської мови для українських першокласників

Факультет української та іноземної філології пишається нашими випускниками. Тим більше, коли вони додають нам нових і нових приводів для радості і гордості. Приміром, випускниця факультету Катерина Шевченко, яка у 2010 році закінчила його з червоним дипломом отримавши ступінь магістра за спеціальністю «Мова і література (англійська) та зарубіжна література» нині є вчителькою англійської мови вищої категорії Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Київської області. Нещодавно вона стала авторкою посібника «Fast English with Ketty 1Grade (Швидка англійська з Кетті. 1 клас)», що пройшов сертифікацію і створений  згідно програми Нової української школи.

Суть посібника полягає в тому, що дитина зможе швидко і легко повторити річну програму з англійської мови  як з учителем, так і з батьками.

Принагідно, нещодавно Катерина Шевченко взяла активну участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній інтернет конференції «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами» 3 грудня 2021 року, яка була організована кафедрою іноземної філології, перекладу та методики навчання. У своїй доповіді «Застосування методу «перевернутий урок» у процесі навчання англійської мови у закладах загальної середньої освіти» молода учителька розповіла про одну з сучасних методик навчання англійської мови – «перевернутий урок» та представила свій авторський.

Факультет української та іноземної філології, кафедра іноземної філології, перекладу та методики навчання щиросердно бажає Катерині успіхів та подальших творчих звершень!

Пресцентр кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання

Недавні записи