Наближається завершальний етап ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – розповідаємо, як долучитися

Факультет української та іноземної філології > Новини факультету > Наближається завершальний етап ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – розповідаємо, як долучитися

Кафедра української лінгвістики та методики навчання факультету української та іноземної філології запрошує студентів нашого університету з метою розвитку стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови зголошуватися до участі у Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови імені Петра Яцика, який проходитиме в дистанційному форматі з 26 лютого до 21 березня 2021 року в чотири етапи.

Бажаючим стати учасниками необхідно у період з 01 до 14 лютого 2021 року заповнити анкетузареєструватися на платформі HUMAN та ознайомитися з правилами участі можна на сторінці Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика.

Зазначимо, що завдання Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика розроблятимуться творчою групою учителів української мови та науковців.

Захід відбудеться за організації та підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» та Міжнародного благодійного фонду «Ліга українських меценатів». Технічним партнером марафону є ТОВ «Еволюшн Груп».

Прес-центр кафедри української лінгвістики та методики навчання

Leave a Reply