Вийшов друком навчально-методичний посібник «Підготовка учителя-словесника: культура мови»

Факультет української та іноземної філології > Новини факультету > Вийшов друком навчально-методичний посібник «Підготовка учителя-словесника: культура мови»

На кафедрі української лінгвістики та методики навчання філологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі вийшов друком навчально-методичний посібник «Підготовка учителя-словесника: культура мови» для студентів зі спеціальності 014 «Середня освіта (Українська мова і література)».

Укладачі посібника: кандидат філологічних наук, доцент кафедри української лінгвістики і методики навчання, дійсний член-кореспондент Української академії акмеології Лариса Кардаш та кандидат філологічних наук, доцент, заступник завідувача кафедри української лінгвістики та методики навчання Тетяна Чубань.

У посібнику обґрунтовуються загальні вимоги до підготовки і проведення практичних занять у вищій школі, пропонуються орієнтовні теми, плани занять, завдання, рекомендується певна література з дисципліни «Культура української мови». Надано тестові екзаменаційні питання та завдання для самостійної та індивідуальної роботи, теми рефератів.

Навчально-методичний посібник, у першу чергу, адресованований студентам філологічного факультету, але, безперечно, стане у нагоді широкому колу освітян.

 

Прес-центр кафедри української лінгвістики та методики навчання

Leave a Reply