Вітання з нагоди ювілею професора Миколи Корпанюка

Факультет української та іноземної філології > Вітання > Вітання з нагоди ювілею професора Миколи Корпанюка

5 березня 2020 року відзначає свій ювілей доктор філологічних наук, професор кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання філологічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Микола Павлович Корпанюк.

Дорогий Миколо Павловичу!

Прийміть наші щирі вітання з нагоди Вашого ювілею. Від усього серця бажаємо Вам наукових досягнень, зичимо міцного здоров’я, родинного благополуччя і довгих-довгих років життя.

Колектив кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання, усі ваші колеги та студенти поважають Вас за Ваш професіоналізм та витримку, доброзичливе ставлення та філософську мудрість, а випускники з гордістю пригадують ваші чудові лекції та добре батьківське ставлення до них, що нині дають свої плоди на їхній педагогічній та науковій ниві, є орієнтиром на шляху розбудови української державності.

Бажаємо, аби у Вашому домі завжди було тепло та затишно. Нехай доля буде прихильною до Вас, діти та онуки тішать своїми успіхами, а засіяні Вами зерна знань й надалі щедро колосяться нивою талановитих вихованців.

Многії Вам літа, з роси і води!

 

З любов’ю та повагою колективи університету та факультету,
кафедра української і зарубіжної літератури та методики навчання,
Ваші студенти та випускники

Leave a Reply