«Коли ти потрапляєш у англомовне середовище, де української не розуміють, то не лишається нічого іншого, як почати говорити» – наші філологині взяли участь у English Winter Camp 2020

Факультет української та іноземної філології > Новини факультету > «Коли ти потрапляєш у англомовне середовище, де української не розуміють, то не лишається нічого іншого, як почати говорити» – наші філологині взяли участь у English Winter Camp 2020

У період з 27 по 31 січня студенти ІІ курсу філологічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Карина Палатна, Вікторія Козоріз та Вікторія Доброскок приймали участь у English Winter Camp 2020 «I am…», що відбувався поблизу міста Львова у смт Брюховичі та був організований волонтерською організацією ССХ English.

Наші студентки мали нагоду пожити в англомовному середовищі, поспілкуватися з носіями мови, не залишаючи кордонів України. А як інакше, якщо 5 днів перебування на Галичині були багаті практикою англомовновного спілкування з носіями мови, іграми та насиченою програмою, цікавими дискусіями та корисними воркшопами. Врешті – це були зимові канікули в компанії чудових друзів.

Видається, участь дійсно сподобалася учасницям, про що свідчать враження нашої філологині Карини Палатної: «Найбільшою проблемою у вивченні англійської завжди було побороти «мовний бар’єр». Але коли ти потрапляєш у середовище, де українською тебе просто ніхто не зрозуміє, не лишається нічого іншого, окрім як почати говорити. П’ять днів цілковитої англійської упереміш із цікавими івентами – що може бути краще? Кожен день був розписаний погодинно. Ми взяли участь у безлічі різних челенджів, практикували нашу англійську на обговореннях, співали і танцювали на ранкових і вечірніх програмах, знайшли багато нових друзів і вивчили купу нових слів. Однозначно, це були дуже продуктивні і насичені п’ять днів».

Приємно, коли наші студенти працюють над вдосконаленням своєї англійської не лише на парах та в ході навчального процесу, але і, принагідно, шукають цікаві та змістовні можливості для її вивчення. Вивчайте англійську, адже це відкриває більші можливості для особистого успіху та професійного зростання!

 

Прес-служба філологічного факультету

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Leave a Reply