Викладачі кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання на конференції «Шкільний вчитель нового покоління»

Факультет української та іноземної філології > Новини факультету > Викладачі кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання на конференції «Шкільний вчитель нового покоління»

26 листопада 2019 року заступниця завідувача кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання філологічного факультету, доцент Любов Летюча та доцент кафедри Ніна Христич взяли участь у завершальній конференції проекту «Шкільний вчитель нового покоління», яка проходила у Києві та була організована Міністерством освіти і науки України та Британською Радою. Мета проекту – створити та впровадити нову програму підготовки вчителів англійської мови у вищих навчальних закладах України.

Із привітальним словом до учасників проєкту, метою якого є створення та впровадження нової програми підготовки вчителів англійської мови у вищих навчальних закладах України, виступив Саймон Вільямс, директор Британської Ради в Україні. У свою чергу Алан Макензі, незалежний експерт з англійської мови, представив результати проекту та презентував експериментальну програму з навчання англійської мови.

Керівник програм англійської мови Британської Ради в Україні Саймон Етертон наголосив на необхідності оновлення змісту навчання, зміщення акценту з теоретичної на практичну підготовку та формування компетентностей учителя англійської мови.

У роботі конференції взяли участь представники сорока вищих навчальних закладів України, які мали нагоду висловити щодо оновлення змісту та підходів до мовної та методичної підготовки майбутнього вчителя іноземних мов у закладах вищої освіти України.

Прес-служба філологічного факультету

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Leave a Reply