Запрошуємо на кіногодину приурочену Дню Гідності і Свободи

Факультет української та іноземної філології > Анонси факультету > Запрошуємо на кіногодину приурочену Дню Гідності і Свободи

Зовсім скоро, 21 листопада, Україна святкуватиме День Гідності та Свободи – одне із найбільших державних свят у новітній історії нашої держави. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

З нагоди цього знакового дня для українського народу, 19 листопада 2019 року о 12:00 в актовій залі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», за ініціативи кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання, відбудеться кіногодина – зустріч з лауреатом Шевченківської премії та премії імені Василя Стуса кіномитцем Михайлом Ткачуком.

Митець презентуватиме свій документальний фільм про Ніла Хасевича – українського митця-графіка, воїна УПА, який залишив художні свідчення історичного значення.

Запрошуємо до перегляду усіх, кому небайдужа історія України і, зокрема, сторінок поступу Української повстанської армії, а також всіх, кого цікавлять постаті, які зробили вагомий внесок у справу національного відродження.

Прес-служба філологічного факультету

Leave a Reply

Недавні записи