Філологи університету отримали можливість здобути подвійний диплом, одночасно навчаючись у Переяславі й Ченстохові

Факультет української та іноземної філології > Новини факультету > Філологи університету отримали можливість здобути подвійний диплом, одночасно навчаючись у Переяславі й Ченстохові

28 жовтня 2019 року представники ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» в особі першого проректора університету, кандидата педагогічних наук, доцента Валерія Хомича та декана філологічного факультету кандидата філологічних наук, доцента Оксана Свириденко підписали угоду про подвійний диплом з першим проректором Вищої Лінгвістичної Школи (Ченстохова,  Польща) Томашем Куком.

Віднині студенти філологічного факультету мають можливість здобувати вищу освіту за інтегрованими навчальними планами одночасно у нашому університеті та у закладі-партнері в Польщі. Навчання можливе як за програмою бакалаврату, так і за програмою магістратури.

Відомо, що навчання за програмою подвійного диплома відбувається здебільшого дистанційно. Тривалість навчання на бакалавраті – 3 роки, а на магістратурі – 2 роки. Вартість одного року навчання – 350 євро. В період екзаменаційної сесії студенти складають заліки та іспити. Заняття проводять англійською, німецькою та польською мовами. Студент отримує офіційний статус студента Європейського Союзу, що збільшує шанси знайти своє місце на сучасному ринку праці.

Зичимо всім вірної та щасливої дороги на шляху євроінтеграційного освітнього поступу!

Прес-служба філологічного факультету

Leave a Reply