Нова монографія професора Олександра Потапенка розкриває таємниці гармонії цілісного Всесвіту

Факультет української та іноземної філології > Новини факультету > Нова монографія професора Олександра Потапенка розкриває таємниці гармонії цілісного Всесвіту

Улітку вийшла нова монографія кандидата педагогічних наук, професора кафедри української лінгвістики та методики навчання Олександра Івановича Потапенка «Лінгвокультурологія: таємниці гармонії цілісного всесвіту». Вона є продовженням серії робіт із циклу «Бібліотека посвячених духовної еліти», які, до слова, впродовж останніх п’яти років продаються в мережі без відома і згоди автора.

Унікальність книги полягає в тому, що філолог, культуролог за фахом, після прийняття святого хрещення став писати пісні, роботи з гематрії Євангелія (в оригіналі) та … квантової фізики і математики.

Вперше в Україні на конкретних математичних формулах і пропорціях автор показує глибоку й красиву синергію найголовніших наукових констант та гематрії  Нового Заповіту (магнітна константа, П, Ф, ℓ, h, α та ін.). Як переконливо доводить вчений, саме число Ф («Божественна пропорція») пронизує всі матриці Логоса, Духовного Світу та матерії і науки.

Книга буде корисна студентам, аспірантам, вченим-богословам та фізикам, які шукають Теорію Всього.

Прес-служба філологічного факультету

Leave a Reply