Сповнені теплотою слова вітань для Євгенії Володимирівни Костик

Факультет української та іноземної філології > Новини факультету > Сповнені теплотою слова вітань для Євгенії Володимирівни Костик

У вівторок, 30 липня 2019 року, День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання, людина, без якої численним студентам та випускникам альма-матер важко було б уявити вивчення курсу англійської мови у нашому закладі вищої освіти – Євгенія Володимирівна Костик.

Люба Євгеніє Володимирівно!

Професорсько-викладацький та студентський колективи нашого університету надсилають Вам свої сердечні вітання з нагоди дня Вашого народження. Залишайтеся такою ж природною, красивою, пристрасною, легкою. Ти неймовірно важлива та майже незамінна колега, що володіє яскравою індивідуальністю, щирістю і величезним шармом. Бажаємо, аби усі Ваші починання вдалися, а віра в себе і Ваші сили ніколи б не покидали.

Зичимо Вам веселощів, здійснення всіх Ваших бажань. Нехай кожна хвилина Вашого життя буде сповненою яскравих подій та лише найпозитивніших вражень від життя, а один із найкращих днів цього року стане справді таким, багатим на найприємніші сюрпризи та несподіванки!

Ви – неймовірно чудова і прекрасна людина! Тож нехай у Вашому житті буде багато радощів і удач, не буде місця для проблем і прикрощів! Здоров’я і щастя Вам і всім, хто для Вас дорогий! З Днем народження!

Колектив університету, факультету,
кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання

Leave a Reply