Студентка філологічного факультету стала призеркою у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Факультет української та іноземної філології > Вітання > Студентка філологічного факультету стала призеркою у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

24-25 квітня 2019 року у Київському національному лінгвістичному університеті було проведено II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з романо-германських мов та літератур (з методикою їх викладання).

На конкурс було подано 98 наукових робіт з провідних вищих навчальних закладів, де англійська мова є спеціальністю. До захисту було допущено 28 студентів. Філологічний факультет ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» на конкурсі представляла студентка ІІІ курсу філологічного факультету Аліна Головень.

Вітаємо Аліну та її керівника, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання Ніну Христич зі зайнятим з III місцем у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з романо-германських мов та літератур (з методикою їх викладання). Бажаємо їй подальших звершень та успіхів у всіх починнях!

Прес-служба філологічного факультету

Leave a Reply