Привітання з нагоди Дня народження Галини Степанівни Мазохи

Факультет української та іноземної філології > Вітання > Привітання з нагоди Дня народження Галини Степанівни Мазохи

Сьогодні, 20 квітня 2019 року, День народження святкує доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», відмінний дослідник літературної історії у її фактах та персоналіях, відповідальний та чуйний викладач, ніжна та витончена жінка, дружина та мати Галина Степанівна Мазоха.

Дорога Галино Степанівно!

У цей святковий день прийміть нашу щиру вдячність за Вашу невтомну працю, високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант сіяти мудрість і знання.

Нехай Ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щирої любові до студентів та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!

Бажаємо Вам, перш за все, здоров`я, безмежного щастя, усіляких гараздів, здійснення найзаповітніших мрій, благополуччя, і хай кожен Ваш день буде сповнений радості.

З найщирішими привітаннями професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply