Святкування Французької весни на кафедрі іноземної філології, перекладу та методики навчання

Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання > Святкування Французької весни на кафедрі іноземної філології, перекладу та методики навчання

21 березня 2019 року викладачі кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання разом зі студентами філологічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» розпочали святкування Французької весни.

Захід, присвячений Дню франкофонії, відбувся у дружній атмосфері. Студенти груп АФ-23 та АФ-34 (Катерина Мельниченко, Марія Силаєва, Ніна Ричкова, Альбіна Авраменко, Валерія Рябчинська, Оксана Кіпень, Аліна Савченко Аліна та Анна Савчук) ознайомили глядачів з цікавими фактами, які стосуються поширення французької мови у світі, а також розповіли про визначні місця Парижу та цікаві відомості з історії Франції. Розповідь супроводжувалася показом слайдів та відомими французькими піснями. Після презентації було проведено вікторину з солодкими призами для переможців.

Крім цього, у рамках заходу, відбулася книжкова виставка, яка познайомила глядачів з сучасними франкомовними художніми творами та літературою для вивчення французької мови. Завершився захід нагородженням активних учасників книгами з творами сучасних французьких письменників.

Висловлюємо сердечну вдячність за допомогу у проведенні заходу викладачам кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання філологічного факультету: кандидату педагогічних наук, доценту Тетяні Швець, за залучення студентів-учасників – кандидату педагогічних наук, викладачу Світлані Дубровій, за технічну підтримку – кандидату філологічних наук, викладачу Олександру Швецю та за креативні ідеї – кандидату філологічних наук, старшому викладачу Наталії Швець. Окрема подяка – бібліотекарю філіалу №1 бібліотеки ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Оксані Лазоренко за організацію книжкової виставки.

Прес-служба філологічного факультету

Leave a Reply