Профорієнтаційна робота на кафедрі іноземної філології, перекладу та методики навчання триває

Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання > Профорієнтаційна робота на кафедрі іноземної філології, перекладу та методики навчання триває

Початок весни – гаряча пора не лише для абітурієнтів та їх батьків, але і для викладачів нашого навчального закладу, які продовжують активно займатися профорієнтаційною роботою.

Зокрема, 19 лютого 2019 року доценти кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання Шабінський Микола Євгенович та Христич Ніна Сергіївна відвідали з дружнім візитом Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка.

20 березня 2019 року група викладачів кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання у складі доцента Швець Тетяни Андріївни, викладача Дубрової Світлани Володимирівни та ст. викладачів Швець Наталії Віталіївни і Швеця Олександра Віталійовича провели профорієнтаційну роботу у навчальних закладах міста Золотоноша – ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, №5, №6 та Золотоніській санаторній школі-інтернаті.

22 березня 2019 року викладачі кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання Летюча Любов Петрівна, Борисова Наталія Василівна та Марченко Наталія Миколаївна провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками Богуславського гуманітарного коледжу імені І. Нечуя-Левицького, спеціалізованої школи №1, загальноосвітніх шкіл №2 і 3 (м. Богуслав Київської області).

Майбутні абітурієнти цікавилися спеціальностями 014.02 Середня освіта (Мова і література (англійська)) та 035.041(043) Філологія. Германські мови і літератури (переклад включно), перша – англійська (німецька). Зосереджувалась увага на важливості вивчення іноземних мов, що є перепусткою для отримання цікавої та перспективної роботи. Найбільше питань стосувалося міжнародної співпраці. Для ознайомлення було надано рекламні матеріали та контактну інформацію.

Дякуємо адміністрації вищезазначених навчальних закладів за підтримку та теплу зустріч!

Прес-служба кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання

Leave a Reply