Сковородинівець Ростислав Пронін здобув перемогу у ІІ Міжнародному конкурсі творчого письма за фільмом «Переглядай рефлексивно, досліджуй доброчесно, мисли критично, пиши креативно»

Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання > Сковородинівець Ростислав Пронін здобув перемогу у ІІ Міжнародному конкурсі творчого письма за фільмом «Переглядай рефлексивно, досліджуй доброчесно, мисли критично, пиши креативно»

Першокурсник факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ростислав Пронін здобув перше місце у ІІ Міжнародному конкурсі творчого письма за фільмом «Переглядай рефлексивно, досліджуй доброчесно, мисли критично, пиши креативно» (англійською мовою). Есе він готував під науковим керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання факультету української та іноземної філології  Ніною Христич.

У авторському есе «Recognizing Diversity of the Modern Society via the film ‘Hidden Figure s’» Ростислав Пронін продемонстрував свій талант і творчі здібності у сфері креативного письма та проявив свій погляд на проблеми расизму та сексизму.

Конкурс мав на меті надихнути молодь переглядати автентичні фільми рефлексивно, мислити критично, писати творчо і використовувати свою уяву для втілення соціальних і наукових інновацій в життя за допомогою творчого письма; сприяти підвищенню наукової грамотності, заохочуючи учасників досліджувати і писати про досягнення та проблеми сучасного суспільства (наукові, технологічні, соціальні) в цікавій і доступній для широкої аудиторії формі.

Факультет української та іноземної філології, кафедра іноземної філології, перекладу та методики навчання вітають Ростислава і його наукову керівницю Ніну Христич із заслуженою перемогою. Їхні зусилля дозволили досягти вражаючих результатів, які будуть служити важливим вкладом у науку та розвиток. Нехай цей успіх стане початком нових досягнень і відкриє нові горизонти для подальших наукових зусиль.

 

Пресслужба кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання