Під час Дня відкритих дверей «Pereiaslav AbitFest 2024» науково-педагогічні працівники ФУІФ продемонстрували переваги спеціальностей й провели мовну вікторину

Факультет української та іноземної філології > Новини факультету > Під час Дня відкритих дверей «Pereiaslav AbitFest 2024» науково-педагогічні працівники ФУІФ продемонстрували переваги спеціальностей й провели мовну вікторину

25 квітня 2024 року, в рамках Дня відкритих дверей Університету Григорія Сковороди в Переяславі «Pereiaslav AbitFest 2024» декан факультету української та іноземної філології Оксана Тютюнник разом з науково-педагогічними працівниками кафедр української лінгвістики і методики навчання, української і зарубіжної літератури та методики навчання, іноземної філології, перекладу та методики навчання представили спеціальності факультету, зокрема й спеціальність 014 Середня освіта (Українська мова та література), провели мовну вікторину.

Повідомляється, що у ході зустрічі доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри української лінгвістики і методики навчання Олена Кулик розповіла майбутнім абітурієнтам про переваги спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова та література), а також можливості й перспективи працевлаштування за фахом.

Своєю чергою науково-педагогічні працівники факультету провели мовну вікторину, під час якої учні закладів загальної середньої освіти мали можливість пограти в асоціації, дізнатися більше про питомо українські слова, з’ясувати їхнє значення, збагатити словниковий запас та відчути красу й велич українського слова.

«Зустріч відбулася за невимушеної атмосфери у форматі відкритого діалогу. Маємо надію, що отримана під час зустрічі інформація допоможе майбутнім абітурієнтам у виборі майбутньої професії. Чекаємо на кожного випускника у стінах нашого університету», – зазначають науково-педагогічні працівники факультету.

Нагадаємо, що «Pereiaslav AbitFest 2024» став можливістю познайомитися з університетом для більш ніж півсотні абітурієнтів з Київщини та Черкащини, зокрема з сіл Демки, Кантакузівка, Бирлівка, Студеники та Шрамківка особисто та ще двадцяти п’яти в онлайн форматі. Більше деталей про цю та інші події читайте на сайті університету.

 

Пресцентр факультету української та іноземної філології