Олена Кулик та Лариса Кардаш поговорили з учнями Полого-Вергунівського ліцею про їх майбутню освіту та кар’єрне зростання: розповіли як може посприяти цьому процесу УГСП

Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри української лінгвістики та методики навчання > Олена Кулик та Лариса Кардаш поговорили з учнями Полого-Вергунівського ліцею про їх майбутню освіту та кар’єрне зростання: розповіли як може посприяти цьому процесу УГСП

Профорієнтаційні зустрічі команди Університету Григорія Сковороди в Переяславі тривають. Наприкінці березня доктор педагогічних наук, професор, завідувачка кафедри української лінгвістики і методики навчання факультету української та іноземної філології Олена Кулик та  кандидат філологічних наук, доцент кафедри української лінгвістики і методики навчання Лариса Кардаш  зустрілися з учнями Полого-Вергунівського ліцею Ташанської сільської ради.

Як зазначають Олена Дмитрівна та Лариса Василівна, учасники зібрання почули вичерпну інформацію щодо переваг та можливостей розвитку в університеті, отримали інформативний огляд різних спеціальностей та корисні поради і рекомендації від досвідчених фахівців. Говорили й про особливості вступу та подальшої організації освітнього процесу, перспективи здобуття вищої освіти за різними спеціальностями й затребуваність фахівців на ринку праці. Також розглядали внутрішню та міжнародну академічну мобільність й можливості для розвитку та формування майбутніх студентів не лише як фахівців, а й особистостей та громадян.

Завдяки легкій атмосфері вільного спілкування, створеній викладачками, учні ліцею відчували впевненість, підтримку та допомогу у питаннях, що сприяють їх майбутньому вибору освітньої траєкторії.

Олена Кулик та Лариса Кардаш дякують колективу педагогів Полого-Вергунівського ліцею Ташанської сільської ради за тепло зустрічі і плідність співпраці. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Переконані, що разом ми здатні допомогти молоді проторувати шлях до справді якісної освіти та подальшого кар’єрного зростання.

 

Пресцентр кафедри української лінгвістики і методики навчання