Викладачка кафедри української лінгвістики та методики навчання Людмила Савенко захистила дисертацію на здобуття ступеня доктор філософії PhD: захист відбувся в ПНПУ імені Короленка

Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри української лінгвістики та методики навчання > Викладачка кафедри української лінгвістики та методики навчання Людмила Савенко захистила дисертацію на здобуття ступеня доктор філософії PhD: захист відбувся в ПНПУ імені Короленка

У минулий четвер, 15 лютого 2024 року, в Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 44.053.048 відбувся публічний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії PhD викладача кафедри української лінгвістики та методики навчання Людмили Савенко на тему «Підготовка майбутніх учителів української мови і літератури до етнокультурної діяльності в закладах загальної середньої освіти».

Повідомляється, що роботу виконано під керівництвом докторки педагогічних наук, професорки, ректорки Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, члена-кореспондента НАПН України Марини Гриньової. Опонували доктор педагогічних наук, професор кафедри філософії і економіки освіти Полтавської академії неперервної освіти імені М. В. Остроградського Віктор Стрельніков та доктор педагогічних наук, професор кафедри української мови та методики її навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Тетяна Григоренко.

Факультет української та іноземної філології, кафедра української лінгвістики та методики навчання вітає Людмилу Савенко з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії.

Бажаємо миру, міцного здоров’я, запальної енергії, яка даватиме можливість, наснагу, настрій творити, здобувати, генерувати тисячі креативних ідей, які з натхненням втілюватимете у життя, а пліч-о-пліч нехай крокують люди, про яких завжди з внутрішньою і зовнішньою впевненістю зможете стверджувати: «Моя команда».

Не зупиняйтеся! Нових Вам злетів і здобутків!

 

Пресцентр кафедри української лінгвістики та методики навчання