Кафедра української і зарубіжної літератури та методики навчання анонсувала вихід збірника в пам’ять про Ольгу Будугай: написати статті чи спогади можуть усі охочі

Факультет української та іноземної філології > Анонси кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання > Кафедра української і зарубіжної літератури та методики навчання анонсувала вихід збірника в пам’ять про Ольгу Будугай: написати статті чи спогади можуть усі охочі

Кафедра української і зарубіжної літератури та методики навчання факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує до участі в написанні й виданні збірника наукових праць, присвяченого світлої пам’яті нашій  колежанці: «Ольга Будугай – педагог, філолог, письменниця».

Планується, що збірник складатиметься з трьох розділів: наукові статті, спогади, світлини, а орієнтовна проблематика праць буде такою:

  • Життєвий шлях та творча еволюція О. Д. Будугай (1964-2022).
  • Риси креативної, гуманної, патріотичної особистості.
  • Педагогічна діяльність шкільної вчительки і викладачки закладів вищої освіти.
  • Наукові здобутки філолога – лінгвіста, літературознавця, методиста.
  • Література для дітей як домінантна сфера наукових інтересів Ольги Дмитрівни: дослідження повістей І. Сенченка, О. Огульчанського, Б. Комара, А. Давидова, І. Кирія, В. Фіялка та інших.
  • Художня творчість: поетична, прозова.

Умови участі: до 01 квітня 2024 року надіслати на електронну адресу kafedra.klmn@ukr.net текст статті/спогади/світлини, квитанцію про оплату публікації.

З вимоги до оформлення публікації можна ознайомитися в інформаційному листі. Видання книги передбачається за рахунок авторів. Кожний автор/авторка одержить примірник.

Задля довідок щодо участі в конференції звертайтесь за телефонами:

+38(067) 499-33-79 – доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання Токмань Ганна Леонідівна (питання щодо текстів).

+38(067) 499-33-7920 – кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання Пангелова Марія Борисівна (питання щодо оплати).

 

Пресцентр кафедри української і зарубіжної літератури