Факультет української та іноземної філології > Анонси кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання > На ФУІФ відбудеться круглий стіл до 60-річчя від дня народження Ольги Будугай – талановитого педагога, багатогранного філолога, письменниці

Запрошуємо взяти участь у круглому столі «Ольга Дмитрівна Будугай – талановитий педагог, багатогранний філолог, письменниця» (до 60-річчя від дня народження)», який відбудеться в очному форматі 06 лютого 2024 року на базі факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі (аудиторія 312).

Повідомляється, що серед напрямів роботи круглого столу:

  • Життєвий шлях та творча еволюція О.Д. Будугай (1964-2022).
  • Риси креативної, гуманної, патріотичної особистості.
  • Педагогічна діяльність шкільної вчительки і викладачки закладів вищої освіти.
  • Наукові здобутки філолога – лінгвіста, літературознавця, методиста.
  • Література для дітей як домінантна сфера наукових інтересів Ольги Дмитрівни: дослідження повістей І. Сенченка, О. Огульчанського, Б. Комара, А. Давидова, І. Кирія, В. Фіялка та інших.
  • Художня творчість: поетична, прозова.

Для участі у заході необхідно до 01 лютого 2024 року надіслати на електронну адресу kafedra.klmn@ukr.net тему доповіді, ПІБ, науковий ступінь, вчене звання, місце роботи.

У роботі круглого столу запрошують взяти участь науковців, студентів, магістрантів, аспірантів, а також учителів, працівників музеїв та бібліотек, журналістів, громадських активістів.

Телефони для довідок: +38(093) 631-39-20 – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання Пангелова Марія Борисівна.

 

Пресцентр факультету української та іноземної філології