В УГСП відбудеться І Всеукраїнська науково-практична конференція «Слово вчителя (на пошанування Людмили Кожуховської)»: як долучитися до участі

Факультет української та іноземної філології > Анонси факультету > В УГСП відбудеться І Всеукраїнська науково-практична конференція «Слово вчителя (на пошанування Людмили Кожуховської)»: як долучитися до участі

У четвер, 16 листопада 2023 року за ініціативи кафедри української лінгвістики і методики навчання факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі об 11:00 у змішаному форматі – в конференц-залі ім. В. О. Сухомлинського та на платформі «Zoom» відбудеться І Всеукраїнська науково-практична конференція «Слово вчителя» (на пошанування Людмили Кожуховської)».

За повідомленням організаторів, під час цієї надзвичайно цікавої зустрічі будуть висвітлені значущі етапи життя та кар’єри видатного доцента Університету Григорія Сковороди в Переяславі Людмили Кожуховської. Однією з ключових тем конференції буде «Роль викладача у системі дидактичних засобів навчання української мови».

Також у ході зустрічі буде висвітлено значення та підходи у формуванні мовно-мовленнєвої компетентності майбутніх вчителів української мови і літератури. Додатково, учасники події заглибляться в аспекти дослідження української стилістики, висвітлюючи досягнення у рамках вітчизняної лінгвістики. Значна увага приділятиметься сучасному становищу і тенденціям редагування наукової, науково-популярної, освітньої і ужиткової літератури.

Ця захоплива подія стане платформою для вивчення та обговорення значущих тем, пов’язаних із внеском цього видатного доцента у різні сфери науки та освіти. Конференція відбудеться двома мовамиукраїнською та англійською.

Більш детальна програма та електронна версія збірника матеріалів конференції будуть доступні на вебсторінці за посиланням.

Для участі необхідно надіслати файли з заявкою, матеріалами для публікації та квитанцією про сплату організаційного внеску з вказаними назвами за зразком на вказані електронні адреси:

  • «Іваненко_заявка» й «Іваненко_квитанція» на електронну адресу chuban1960@ukr.net;
  • Іваненко_тези на електронну адресу tatianapanchenko@ukr.net.

У темі листа обов’язково вказати «На конференцію». Організаційний внесок (150 грн.), які покривають витрати на редакційну обробку та верстку електронного збірника конференції в електронному варіанті. 25% цих коштів буде перераховано на потреби Збройних Сил України. За три дні до початку роботи конференції кожен учасник отримає на свою електронну адресу ідентифікатор для онлайнової участі в заході.

Довідки щодо участі в конференції можна отримати за телефонами:

+38 (050) 814 89 41 – Чубань Тетяна Василівна, доцент кафедри української лінгвістики і методики навчання

+38 (095) 119 45 07 – Шинкар Тетяна Сергіївна, доцент кафедри української лінгвістики і методики навчання.

Не пропустіть можливість обміну знаннями та долучення до формування майбутнього науки та освіти. Приєднуйтеся до конференції сповненої ентузіазму та інтелектуальної різноманітності.

 

Оргкомітет конференції