Сердечні вітання з нагоди ювілею професорки Ганни Токмань від родини УГСП, рідного факультету та кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання

Факультет української та іноземної філології > Вітання > Сердечні вітання з нагоди ювілею професорки Ганни Токмань від родини УГСП, рідного факультету та кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання

Сьогодні, 9 листопада 2023 року, відзначає свій ювілей доктор педагогічних наук, професорка кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ганна Токмань.

Шановна Ганно Леонідівно!

Прийміть наші щирі вітання з нагоди Вашого ювілею. У цей чудовий осінній день від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя, миру, невичерпної енергії і невпинного руху вперед до нових звершень і вражень!

Колектив вашої рідної кафедри, увесь факультет, уся сковородинівська родина поважає Вас за Ваш професіоналізм, працелюбність, доброзичливе ставлення, виваженість та інтелігентність, справжнє служіння українській освіті та науці.

Схиляємося у пошані перед вашою державницькою позицією, глибоко шануємо ваш палкий, величезний внесок в відновлення Української Незалежності, предметну любов та працю для нашої Батьківщини.

Нехай Ваше життя буде затишним і радісним, а в усіх починаннях Вас супроводжують світлі та вдячні люди. Бажаємо, щоб скоріше настав мир та довгоочікувана Перемога. Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа!

Керівництво, професорсько-викладацький та студентський колективи й співробітники Університету Григорія Сковороди в Переяславі

 

Факультет української та іноземної філології,
кафедра української і зарубіжної літератури та методики навчання
Ваші вдячні учні та випускники