«Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами»: V Міжнародна науково-практична конференція у 2023 році відбудеться 23-24 листопада

Факультет української та іноземної філології > Анонси кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання > «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами»: V Міжнародна науково-практична конференція у 2023 році відбудеться 23-24 листопада

Інформаційні матеріали

Close

23-24 листопада 2023 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами». Згідно безпекових вимог часу організатори передбачили можливість очного та дистанційного формату долучення.

Серед дискусійних панелей , згідно яких відбуватиметься робота конференції у 2023 році:

  • Теоретичні та практичні аспекти якісного вивчення, викладання та використання англійської мови у закладах вищої та загальної середньої освіти: нові виклики та досвід.
  • Сучасні цифрові технології та інноваційні методики навчання іноземних мов: кращі практики, тенденції та перспективи.
  • Методичні орієнтири навчання іноземних мов в Новій українській школі.
  • Проблеми формування фахової іншомовної компетентності.
  • Інноваційні підходи до формування перекладацької компетентності студентів-філологів в умовах війни та післявоєнної відбудови.
  • Соціоемоційні аспекти активного іншомовного навчання.

Робочі мови конференції: українська; англійська, німецька, французька, чеська, польська, румунська та інші мови ЄС.

Умови участі в конференції: Задля участі y V Міжнародній науково-практичній конференції потрібно до 22 листопада 2023 року (включно):

  • заповнити електронну заявку учасника конференції за посиланням.
  • надіслати на електронну адресу forkaf@ukr.net матеріали, оформлені відповідно до вимог конференції та інформацію про автора українською та англійською мовами за зразком.

Важливо! Після повідомлення оргкомітету про прийняття матеріалів до друку, учасники сплачують організаційний внесок у розмірі 200 грн. (картка Приват № 4149 4991 4986 5758  Христич Ніна Сергіївна) та надсилають зіскановану квитанцію про оплату на електронну адресу forkaf@ukr.net (50% коштів піде на підтримку ЗСУ). Оплата здійснюється одноосібно.

Участь у конференції для іноземних учасників та українських докторів наук, професорів є безкоштовною.

Матеріали конференції будуть розміщені на сайті кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі з доступом за адресою: https://fuif.uhsp.edu.ua/home/golovna/kafedry/kafedra-inozemnoyi-filologiyi-perekladu-ta-metodiki-navchannja/ у рубриці «Наукова робота» – «Матеріали конференцій».

Учасники конференції отримають програму конференції за 1-2 дня до її проведення; електронний збірник наукових праць та сертифікат про участь (12 годин, 0,4 кредиту ЄКТС) на вказану в заявці електронну адресу (протягом двох робочих тижнів).

 

Пресцентр кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання