Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання > Студенти ФУІФ долучилися до вебінару про міжкультурну іншомовну комунікативну компетентність майбутніх викладачів німецької мови

У четвер, 2 березня 2023 року здобувачі освітньо-професійної програми Середня освіта «Німецька мова і література» другого (магістерського) рівня освіти факультету української та іноземної філології мали нагоду взяти участь у вебінарі на тему «Формування міжкультурної іншомовної комунікативної компетентності майбутніх викладачів німецької мови під час самостійної роботи».

Разом із студентами до зустрічі долучилася гарант ОП, кандидат педагогічних наук, доцент Марина Шемуда.

Захід провела кандидат педагогічних наук, доцент кафедри німецької філології Київського національного лінгвістичного університету Віра Свиридюк на платформі Zoom.

Доповідачка представила учасникам засоби навчання, інноваційні методи та технології навчання, які використовуються для формування міжкультурного спілкування німецькою мовою. Крім того, було обговорено специфіку роботи викладача німецької мови в умовах дистанційного навчання та багато іншого.

Зустріч була проведена спільно для здобувачів Університету Григорія Сковороди в Переяславі та Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Пресцентр факультету української та іноземної філології