Факультет української та іноземної філології > Анонси кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання > В УГСП обговорять сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами: коли відбудеться конференція

На завершення цієї осені, 30 листопада 2022 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами». Захід проходитиме дистанційно.

Конференція проходитиме у кількох дискусійних панелях:

– Експериментальні та теоретичні дослідження в контексті методики навчання іноземних мов у закладах вищої освіти.

– Теоретичні й практичні аспекти методики навчання іноземних мов у закладах загальної середньої освіти: нові виклики та досвід.

– Інформаційно-комунікаційні технології в навчанні іноземних мов: інновації, ефективність, кращі практики.

– Методичні орієнтири навчання іноземних мов в Новій українській школі.

– Інноваційні методики формування перекладацької компетентності студентів-філологів в умовах євроінтеграції.

Умови участі в конференції. Для участі y ІV Міжнародній науково-практичній конференції потрібно до 28 листопада 2022 року (включно):

– заповнити заявку учасника конференції за посиланням;

– надіслати на електронну адресу forkaf@ukr.net матеріали, оформлені відповідно до вимог конференції;

– надіслати на електронну адресу forkaf@ukr.net інформацію про автора українською та англійською мовами. Зі зразком та іншими деталями можна ознайомитися в інформаційному листі.

Після повідомлення оргкомітету про прийняття матеріалів до друку, учасники сплачують організаційний внесок у розмірі 120 грн (картка ПриватБанку: 4149 4991 4986 5758 Христич Ніна Сергіївна) та надсилають зіскановану квитанцію про оплату на електронну адресу forkaf@ukr.net. Між іншим, 50% коштів підуть на підтримку ЗСУ.

Участь у конференції для іноземних учасників та українських докторів наук, професорів є безкоштовною!

Матеріали конференції будуть розміщені на сайті кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Учасникам конференції буде розіслано програму конференції (протягом 7 днів); електронний збірник матеріалів конференції та сертифікат про участь (у форматі .pdf) на вказану в заявці електронну адресу (протягом 21 дня).

Оргкомітет конференції