Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання > УГСП став майданчиком для наукових змагань молодих академіків. Кращих із рівних обирали викладачі ФУІФ.

18 січня 2022 року Університет Григорія Сковороди у Переяславі вже вкотре став майданчиком для проведення першого етапу Всеукраїнського конкурсу захисту проєктів Малої академії наук України – чудової нагоди для молодих «академіків» – членів Малої академії презентувати результати своєї дослідницької роботи в мовознавстві, літературознавстві та фольклористиці та інших галузях науки.

Усі учасники конкурсу продемонстрували високе володіння методологією дослідницької роботи, самостійність у прийнятті рішень, оригінальність і доказовість суджень.

Кращим серед рівних у царині іноземної філології було визнано учня 11 класу Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Андрія Пігаля (науковий керівник – Н. Сідько). Його робота «Технологія навчання англійського усного монологічного мовлення у старших класах» відрізняється актуальністю та ясністю викладення.

Зазначимо, що до складу журі конкурсу у філологічній секції увійшли науково-педагогічні працівники факультету української та іноземної філології – доценти Юлія Бродюк, Людмила Довбня, Леонід Козубенко, Світлана Танана, Тамара Товкайло, Ніна Христич та Наталія Черниш. Відрадно, що вони знайшли час та можливість аби не лише уважно вислухати кожного учасника, а й надати рекомендації щодо їх подальшої дослідницької роботи та подальшого успішного просування їх наукових проєктів на наступних етапах конкурсу.

Факультет української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі бажає юним дослідникам творчих успіхів та запрошує їх реалізувати свої наукові амбіції у стінах нашої альма-матер. Хочеться, аби вона стала територією вашого успіху не лише у цей день а й надалі.

Пресцентр факультету