Профорієнтація в дії: професор Олександр Потапенко зустрівся зі школярами Переяславської ЗОШ №2

Факультет української та іноземної філології > Новини кафедри української лінгвістики та методики навчання > Профорієнтація в дії: професор Олександр Потапенко зустрівся зі школярами Переяславської ЗОШ №2

22 грудня 2021 року завідувачем кафедри української лінгвістики та методики навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі, кандидатом педагогічних наук, професором, завідувач кафедри української лінгвістики та методики навчання факультету української та іноземної філології Олександром Потапенком було проведено профорієнтаційну зустріч з учнями місцевої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2.

У рамках зустрічі Олександр Іванович ознайомив випускників школи з інформацією щодо спеціальностей університету, зокрема факультету української та іноземної філології, окреслив особливості освітнього процесу на різних факультетах. Школярам було роздано пам’ятки вступнику, буклети та візитки. Зустріч відбувалася у невимушеній, доброзичливій атмосфері.

Поза тим, професор презентував власні книги адміністрації школи, вчителям та учням. Наостанок школярі з задоволенням послухали пісні «Дві матері» та «Не вбивайте синів» на слова Потапенка, у виконанні переможця телешоу «Голос країни» протоієрея Олександра Клименка.

Сподіваємося, що така тепла зустріч допоможе випускникам ЗОШ І-ІІІ ст. №2 у виборі майбутньої професії. Ми чекаємо на кожного випускника школи у стінах нашого університету!

Пресцентр кафедри української лінгвістики та методики навчання