«Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами»: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція відбудеться он-лайн

Факультет української та іноземної філології > Анонси кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання > «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами»: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція відбудеться он-лайн

3 грудня 2021 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, відбудеться ІII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами». Конференція проходитиме у дистанційному форматі на платформі Microsoft Teams, за ініціативи кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання факультету української та іноземної філології, інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, асоціації сприяння глобалізації освіти та науки «СПЕЙСТАЙМ», польського університету Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Elblągu і турецького університету Dokuz Eylül Ṻniversitesi.

Робочі мови конференції: українська, англійська, німецька, французька, чеська, польська, російська.

Дискусійні панелі:

  1. Теоретичні й практичні аспекти методики навчання іноземних мов у закладах вищої освіти України в контексті глобалізації, оптимізації та стандартизації сучасної освіти.
  2. Організація процесу навчання іноземних мов у закладах загальної середньої освіти: завдання, методи та нові підходи.
  3. Цифрові технології в навчанні іноземних мов: кращі практики, інновації, ефективність.
  4. Поняття «фахова компетентність перекладача» крізь призму євроінтеграції.
  5. Шляхи формування перекладацької компетентності студентів-філологів.

Задля участі y ІII Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції потрібно до 30 листопада 2021 року (включно):

  • заповнити заявку учасника конференції за посиланням;
  • надіслати на електронну адресу forkaf@ukr.net матеріали, оформлені відповідно до вимог конференції;
  • надіслати на електронну адресу forkaf@ukr.net інформацію про автора українською та англійською мовами за зразком:

Христич Н. С. – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі (Переяслав, Україна). Використання інформаційно-комунікаційних технологій у процесі формування мовленнєвої компетентності майбутніх учителів англійської мови.

Дискусійна панель: Інформаційні та комунікаційні технології у методиці викладання іноземних мов: кращі практики, інновації, ефективність.

Khrystych Nina. The use of information and communication technologies in the process of forming the speech competence of future English teachers.

Відповідальність за зміст викладеного матеріалу несе автор.

Після повідомлення оргкомітету про прийняття матеріалів до друку, учасники сплачують організаційний внесок у розмірі 120 грн. на рахунок:

Університет Григорія Сковороди в Переяславі

UA 218201720313251001301003726

МФО 820172

Державна казначейська служба України, м. Київ

Код 04543387

з позначкою «участь у конференції КІФПМН»

Після цього необхідно надіслати копію квитанції про оплату на електронну адресу forkaf@ukr.net .

Участь у конференції для іноземних учасників та українських докторів наук й професорів є безкоштовною!

Матеріали та копії квитанції про оплату надсилаються із зазначенням прізвища та ініціалів учасника: Петренко Н. С._Матеріали; Петренко Н. С._Сплата; Петренко Н. С._Інформація.

Матеріали конференції будуть розміщені на сайті кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі з доступом за адресою: https://fuif.uhsp.edu.ua/kafedry/kafedra-inozemnoyi-filologiyi-perekladu-ta-metodiki-navchannja/ .

Координатори конференції:

Любов Петрівна Летюча, доцент, заступник завідувача кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання – тел. +38 (050) 413-08-40; letinna@ukr.net .

Ніна Сергіївна Христич, доцент кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання – тел. +38 (093) 905-21-69; +38 (050) 269-34-82; forkaf@ukr.net .

Микола Євгенійович Шабінський, доцент кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання – тел. +38 (050) 987 52 39; nshabinski@gmail.com .

Учасникам конференції буде розіслано програму конференції (протягом 7 днів); електронний збірник матеріалів конференції та сертифікат про участь (у форматі .pdf) на вказану в заявці електронну адресу (протягом 21 дня).

Оргкомітет конференції

Недавні записи